Arad: egy férfi életét vesztette, egy pedig megsérült, miután erős tűz ütött ki egy házban

Egy férfi életét vesztette, egy pedig megsérült, miután erős tűz ütött ki hétfőn egy aradi házban. Tizenöt tűzoltó küzdött a lángokkal.

32 afișări
Imaginea articolului Arad: egy férfi életét vesztette, egy pedig megsérült, miután erős tűz ütött ki egy házban

Arad: egy férfi életét vesztette, egy pedig megsérült, miután erős tűz ütött ki egy házban

A tűz hétfőn ütött ki egy magánház alagsorában Arad egyik utcáján, és átterjedt az ingatlan manzárdjára is.

Amikor a lángok felcsaptak, az épületben két férfi tartózkodott, egyiküket SMURD-mentő vitte el, miután leállt a szíve, úton a kórház felé életét vesztette. A másik férfi égési sérüléseket szenvedett.

„Egy férfi meghalt a kórház felé, egyelőre nem tudni, hány éves volt. A másik férfi 52 éves, magánál van, állapota stabil” – nyilatkozta hétfőn a MEDIAFAX tudósítójának Simina Roz, az aradi megyei kórház szóvivője.

George Pleşca, az Arad megyei katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) szóvivője a MEDIAFAX tudósítójának elmondta, a tüzet csaknem egy óra után sikerült eloltani, annak oka egyelőre nem ismert.

„Két tűzoltóautóval, egy létrás járművel és egy műszaki mentővel érkeztünk a helyszínre, három tiszt és 12 altiszt vett részt a műveletben. A tüzet sikerült eloltani. Az alagsori, a földszinti és a manzárdban levő szobában is keletkezett kár” – részletezte George Pleşca.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici