Az Anonymous hacker csoportosulás álarcát viselő férfi hatolt be az aradi városházára

Megtámadta egy, az Anonymous hacker csoportosulás álarcát viselő férfi az aradi városi rendőrség egy tagját, aki a városháza bejáratánál teljesített szolgálatot. A támadó szidta és fenyegette a Maros-parti város polgármesterét és az elöljáró családját.

37 afișări
Imaginea articolului Az Anonymous hacker csoportosulás álarcát viselő férfi hatolt be az aradi városházára

Az Anonymous hacker csoportosulás álarcát viselő férfi hatolt be az aradi városházára

A hivatalos tájékoztatás szerint a támadás reggel 5 óra körül történt.

„A 34 éves D. F. volt felesége Augi A6 típusú személygépkocsijával hajtott a városháza elé. Arcán az álarccal behatolt az intézménybe, ahol megtámadta a helyi rendőrség alkalmazottját, majd elfutott a helyszínről, még az autót is ott hagyta a polgármesteri hivatal előtt. Az incidenst mind az 112-es sürgősségi hívószámon, mind a helyi rendőrségnél jelentették” – áll az Arad megyei rendőrség közleményében.

Az idézett forrás szerint a támadót azonosították, és számot kell adnia tettéről.

Az autót elvitték a városháza elől.

Az ügyet az Arad megyei rendőrség vizsgálja.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici