Dan Barna az USR-Cioloş-egyeztetésekről: ez a téma a kongresszusig le van zárva

Dan Barna, a Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) szóvivője szerdán úgy nyilatkozott, hogy az alakulat és Dacian Cioloş volt miniszterelnök közötti egyeztetést az USR kongresszusáig lezártnak tekinti mindkét fél.

50 afișări
Imaginea articolului Dan Barna az USR-Cioloş-egyeztetésekről: ez a téma a kongresszusig le van zárva

Dan Barna az USR-Cioloş-egyeztetésekről: ez a téma a kongresszusig le van zárva

„Látták Dacian Cioloş úr és Nicuşor Dan úr nyilatkozatát, amelyek lezárják az USR és Dacian Cioloş úr csapata közötti tárgyalások egy szakaszát. A kongresszusig ezt a témát mindkét fél lezártnak tekinti” – mondta a szóvivő.

„A kongresszus után, amennyiben az új vezetőség felhatalmazást kap a kongresszustól ezeknek a tárgyalásoknak a folytatására, jelentkezünk majd az információkkal” – tette hozzá.

Azt mondja, az egyeztetések ezen szakaszában nem esett szó a jobboldal egyesítéséről.

„Kimondottan a jobboldal egyesítéséről nem esett szó. Ami vallóban megjelent a beszélgetések során, az egy jobboldali platformra vonatkozott, ami a jövőben alternatívát jelenthetne a PSD-re. De a beszélgetés nem jutott túl az általános elveken” – mondta Dan Barna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici