Dragnea: ha már nincs hatalmam a PSD-ben, elmegyek hivatásos horgásznak

Liviu Dragnea, a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke hétfőn, amikor annak kapcsán kérdezték, hogy a szenátus jogi bizottságának PSD-s tagjai az ő felszólítása ellenére nem szavaztak a részleges közkegyelem ellen, azt mondta, ha már nincs hatalma a PSD-ben, elmegy hivatásos horgásznak.

17 afișări
Imaginea articolului Dragnea: ha már nincs hatalmam a PSD-ben, elmegyek hivatásos horgásznak

Dragnea: ha már nincs hatalmam a PSD-ben, elmegyek hivatásos horgásznak

Liviu Dragneát hétfőn arra kérték, kommentálja azt a tényt, hogy a szenátus jogi bizottságának PSD-s tagjai az ő felszólítása ellenére nem szavaztak a részleges közkegyelemről szóló módosítások ellen, hanem tartózkodtak. A pártelnök úgy fogalmazott, „ha nincs már hatalmam a pártban, majd meglátom, elmegyek hivatásos horgásznak”.

Arra a kérdésre, hogy keres-e jobb jogászokat a PSD-ben, Şerban Nicolaén és Eugen Nicoliceán kívül, akikről korábban azt mondta, nem tesznek jó szolgálatot a pártnak, Dragnea azt felelte: „itt nem arról van szó, hogy a jogász rossz vagy jó, hanem a hozzáállásáról és a jelleméről”.

Hozzátette: javasolni fogja a PSD országos végrehajtó bizottságának, hogy bírságolják meg Şerban Nicolaét, a szenátus jogi bizottságának elnökét.

Másfelől arról is kérdezték, hogy a Nicolae és a többi szociáldemokrata szenátor, aki megszavazta a korrupciós tettekre vonatkozó részleges kegyelemről szóló módosítást, szankciót érdemel-e. Dragnea ironikusan azt válaszolta: „nem fognak díjat kapni azért, hogy ismét előrevitték a PSD ügyét”.

Arra a kérdésre, javasol-e szankciókat a végrehajtó bizottságban, Dragnea igennel válaszolt.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici