Egymillió euróért vásárol autókat a képviselőház a NATO Parlamenti Közgyűlésére

Huszonöt, protokollcélokra és a delegátusok utaztatására szolgáló személygépkocsit vásárol a képviselőház az októberben Bukarestben megszervezendő NATO Parlamenti Közgyűlésre. A beszerzés egymillió euróba kerül, áfa nélkül.

38 afișări
Imaginea articolului Egymillió euróért vásárol autókat a képviselőház a NATO Parlamenti Közgyűlésére

Egymillió euróért vásárol autókat a képviselőház a NATO Parlamenti Közgyűlésére

Az alsóház nyílt közbeszerzési eljárást indított, az autókat három részletben vásárolják majd meg azzal a céllal, hogy a NATO Románia parlamentje által Bukarestben megszervezendő 63. Parlamenti Közgyűlésén használhassák őket.

A költségek becsült értéke 4 745 378 lej (1 043 947 euró).

A személygépkocsikat három részletben szállítják majd, első körben három, protokollcélokra használandó autó érkezik, majd 19, a küldöttek utaztatására szánt járművet, végül 3 darab, tíznél kevesebb személy szállítására alkalmas gépkocsit vesz át az alsóház.

Az eljárás nyilvános lesz, az egyetlen kritérium a legalacsonyabb ár. Az ajánlatok benyújtási határideje 2017. május 29.

A román parlament lesz a házigazdája idén októberben a NATO Parlamenti Közgyűlése őszi ülésszakának.

Az eseményen 800 meghívott vesz részt, köztük a NATO 28 tagállamának parlamenti képviselői, illetve a parlamenti közgyűlés elnöke és a NATO főtitkára.

Románia 1997 és 2011 októberében már volt ennek az eseménynek a házigazdája.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici