Hargita megye: megkéselték Máréfalva polgármesterét egy legeltetéssel kapcsolatos nézeteltérés miatt

Kórházba került Kovács Imre, a Hargita megyei Máréfalva polgármestere, miután egy falubeli, legeltetéssel kapcsolatos nézeteltérés miatt megkéselte. A feltételezett elkövető jelentkezett a rendőrségen, és kihallgatják.

24 afișări
Imaginea articolului Hargita megye: megkéselték Máréfalva polgármesterét egy legeltetéssel kapcsolatos nézeteltérés miatt

Hargita megye: megkéselték Máréfalva polgármesterét egy legeltetéssel kapcsolatos nézeteltérés miatt

Igazságszolgáltatási források pénteken a MEDIAFAX tudósítójának elmondták; csütörtök este megkéselték Máréfalva elöljáróját, három szúrás érte a karján, az alkarján, valamint a vállán.

Kórházba szállították, sérülései nem voltka életveszélyesek.

Gheorghe Filip, a Hargita megyei rendőrség szóvivője elmondta, az incidens Máréfalván történt, a felek között nézeteltérés támadt a legeltetés kapcsán.

„A székelyudvarhelyi rendőrséget csütörtök este értesítették, hogy támadás történt Máréfalva község területén. A helyszínre kiszállt egy operatív csapat, amelyik az első vizsgálatok alapján megállapította, hogy a 30 éves K. I.-t támadás érte, egy falubeli, a 41 éves P. J. háromszor szúrást ejtett rajta, a karján, az alkarján, valamint a vállán. A felek között a község területén történő legeltetés okozott nézeteltérést, és úgy tűnik, hogy a támadó alkohol hatása alatt volt. Aztán mi természetesen kerestük a támadót, mivel elfutott a helyszínről, és ma reggel feladta magát” – fejtette ki a szóvivő.

A feltételezett támadó a székelyudvarhelyi ügyészségen van, hogy foganatosítsák az ilyenkor szükséges törvényi intézkedéseket.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici