Házkutatás tíz megyében cégeknél, amelyeket hamisított tisztítószerek értékesítésével gyanúsítanak

Tíz megyében tartanak házkutatást a rendőrök kedden olyan cégek székhelyén, illetve telephelyén, amelyeket hamisított tisztítószerek értékesítésével gyanúsítanak. A cégek tevékenységét irányító személyek otthonát is átkutatják.

20 afișări
Imaginea articolului Házkutatás tíz megyében cégeknél, amelyeket hamisított tisztítószerek értékesítésével gyanúsítanak

Házkutatás tíz megyében cégeknél, amelyeket hamisított tisztítószerek értékesítésével gyanúsítanak

Kolozs, Maros, Suceava, Máramaros, Beszterce-Naszód, Hunyad, Szeben, Szilágy, Brassó és Fehér megyében zajlanak a házkutatások.

Az érintett személyeket hamisított termékek forgalomba helyezésével és adócsalással gyanúsítják.

Az eddigi vizsgálatok során arra derült fény, hogy egy kolozsvári székhelyű cég – amelynek franchise rendszerben 25 boltjuk van országszerte – képviselői mind az interneten, mind közvetlenül, ismert márkák neve alatt olyan tisztítószereket forgalmazott, amelyek kapcsán fennáll a gyanú, hogy hamisítottak.

A rendőrség tájékoztatása szerint ezeket a termékekért jóval kevesebbet kértek, mint amennyibe amúgy az eredeti márka kerülne, a nyugtán pedig más termékeket tűntettek fel.

A házkutatások célja a bűncselekményke dokumentálására és felkutatása, feljegyzések és termékek azonosítása, a hamisítványgyanús termékek lefoglalása, az ügyben érintett személyek kihallgatása.

Az akcióban Kolozs, Maros, Suceava, Máramaros, Beszterce-Naszód, Hunyad, Szeben, Szilágy, Brassó és Fehér megyei rendőrök egyaránt részt vesznek.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici