Kihirdette Johannis a törvényt: nem kell közös költséget fizetni a 3 évesnél kisebb gyerekek után

Klaus Johannis államfő kihirdette pénteken a törvényt, így nem kell többé közös költséget fizetni a három évesnél kisebb gyerekek után – tájékoztat az államelnöki hivatal.

48 afișări
Imaginea articolului Kihirdette Johannis a törvényt: nem kell közös költséget fizetni a 3 évesnél kisebb gyerekek után

Kihirdette Johannis a törvényt: nem kell közös költséget fizetni a 3 évesnél kisebb gyerekek után

A képviselőház március 21-én fogadta el a törvénytervezetet, ami szerint a három évesnél kisebb gyermekek mentesülhetnek a közös költségek fizetése alól.

„A tulajdonosi társulások dönthetnek úgy, hogy mentesítik az 1. bekezdés b. pontjánál említett kifizetési kötelezettségek alól a három évesnél kisebb gyermekeket. A tulajdonosi társulások kiadásaihoz való részhozzájárulás legtöbb 20 naptári nap” – áll a 2007/230-as számú, a tulajdonosi társulások alapításáról, szervezéséről és működéséről szóló törvény módosítását célzó jogszabályjavaslatban.

A törvénytervezetet 269 támogató szavazattal fogadta el a parlament alsóháza.

A javaslatot a nemzeti liberális párti (PNL) Dragoş Luchian terjesztette be.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici