Majdnem megteltek a tengerpart felé induló vonatok, a CFR újabb szerelvényeket indít

Növelik a tengerpartra induló vonatok számát a május elsejei hosszú hétvégére, így ebben az időszakban a szokásosnál 8000-rel többen férnek majd el a szerelvényeken – közölte pénteken a Román Vasúttársaság utasszállító osztálya (CFR Călători).

30 afișări
Imaginea articolului Majdnem megteltek a tengerpart felé induló vonatok, a CFR újabb szerelvényeket indít

Majdnem megteltek a tengerpart felé induló vonatok, a CFR újabb szerelvényeket indít

Jelenleg ugyanis a vonatkocsik foglaltsága 85 és 110 százalék között mozog.

A bukaresti Északi Pályaudvaron már helyjegy nélkül is nehéz vonatjegyet kapni a tengerpartra, a vonatok működtetői már azt tervezik, hogy újabb kocsikkal bővítik azokat a szerelvényeket, amelyekre a kereslet meghaladja a kapacitást.

„Mind Bukarestet, mind az ország számos egyéb városát egyenes járat köti majd össze a tengerparti Mangaliával. Az érintett városok a következők: Nagybánya, Bethlen, Brassó, Arad, Petrozsény, Târgu Jiu, Craiova, Jászvásár, Vaslui, Suceava, Temesvár, Szörényvár” – áll a CFR közleményében.

A Bukarestből és az ország többi részéből a tengerpart felé induló vonatok menetrendje az alábbi linken érhető el:
https://docs.google.com/document/d/1AuM8UGfEh3tyh-GWXjtOswg1cguaUdf3HUhqVYoqGIU/edit.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici