Şerban Nicolae Victor Pontáról: tiszteletben tartom a rossz véleményeket is

Şerban Nicolae, a szenátus jogi bizottságának elnöke csütörtökön úgy nyilatkozott, tiszteletben tartja a rossz véleményeket is. Kijelentésével Victor Ponta nyilatkozatára utalt, aki korábban azt mondta, hogy az a tény, hogy Şerban Nicolae még nem mondott le, súlyosan rontja a PSD megítélését.

19 afișări
Imaginea articolului Şerban Nicolae Victor Pontáról: tiszteletben tartom a rossz véleményeket is

Şerban Nicolae Victor Pontáról: tiszteletben tartom a rossz véleményeket is

„Az ő véleménye. Én megmondtam, tiszteletben tartom a véleményszabadságot, a rossz véleményekét is” – reagált a szociáldemokrata párti (PSD) szenátor.

Leszögezte, nem kívánja kommentálni, hogy mi rontja és mi az alakulat megítélését.

„Például egyesek arra tették fel a kampányukat, hogy a PSD-seket köztörvényesnek nevezték. Én akkor tiltakoztam egy ilyen globális címke ellen, de a választópolgárok még markánsabban véleményt nyilvánítottak, és közvetlen méréssel – nem szociológiaival – megtudtuk, hogy mi a választópolgárok véleménye az ilyen címkékről vagy az ilyen manipulációkról. Szerintem nem ez a fontos. Valaki azt mondta, hogy ez az egyetlen dolog, ami bennünket a parlamentben érdekel. Jó, túllépek az ilyen megfogalmazások együgyűségén. Szerintem a parlament elő levő legfontosabb törvénytervezett az egységes bérezésé. Na, ott van a kormány és a PSD számára a tét, nem a közkegyelemnél, olyan tervezeteknél, amik nincsenek benne a kormányprogramban” – tette hozzá Şerban Nicolae.

Azt mondja, nem lehet a párt „letörött szárnyaként” tekinteni rá, hiszen alapító tagja a PSD-nek.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici