Tăriceanu kiértékeli az ALDE-s miniszterek tevékenységét, majd Dragneával együtt von mérleget

Călin Popescu-Tăriceanu ALDE-elnök szerdán közölte, a napokban találkozik a kormány ALDE-s minisztereivel, hogy kiértékelje a munkájukat, ezt követően pedig Liviu Dragnea PSD-elnökkel is találkozik, hogy közösen megvonják a mérleget.

22 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu kiértékeli az ALDE-s miniszterek tevékenységét, majd Dragneával együtt von mérleget

Tăriceanu kiértékeli az ALDE-s miniszterek tevékenységét, majd Dragneával együtt von mérleget

Arra kértem a kormányban tevékenykedő párttársaimat, hogy az elkövetkező napokban mindegyikkel találkozhassak, hogy megnézzük, hol tartanak az általuk vállalt kötelezettségek teljesítésében, amelyeket a kormányprogram részeként vállaltak, és hogy melyek a további teendőik” - mondta szerdán Tăriceanu az ALDE politikai végrehajtó testületének ülését követően.

A politikus normálisnak nevezte, hogy hat hónappal a kormány hivatalba lépését követően ilyen kiértékelőket tartsanak.

„Nem csupán kiértékelőről van szó, azt is tudni akarom, hogyan működnek együtt, vannak-e megoldatlan gondok, függőben levő témák, azt, hogyan működnek együtt többi kollégájukkal, mivel az én politikai felelősségem és Liviu Dragneaé az, hogy a kormány a kormányzati tevékenység jól működjön” - mondta Tăriceanu.

Arra a kérdésre, mit tesz a kiértékelőt követően, Tăriceanu közölte: „A kiértékelést követően nem a nyilvánosság elé fogok kiállni. Az első dolgom az lesz, hogy a PSD elnökével tárgyaljak, és közösen mérleget vonjunk.”

Amikor pedig arról faggatták, hogyan reagáltak a miniszterek arra a kérésre, hogy vonják meg tevékenységük mérlegét, Tăriceanu közölte: „Igenis, értettem!... Mint a seregben”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici