Cât poate ridica Golanski Hercule audienţa?

Şoc şi groază! Exclusiv! Breaking news! Numai la noi puteţi urmări ultimele evenimente din Bătălia de la Afumaţi. Numai aici urmăriţi chiar şi evenimentele care nu au avut loc încă. Staţi aici, poate ne strângem 30 şi depăşim audienţa record de 0,3 puncte. Autocarul Stelei a fost vandalizat.

12 afișări
Imaginea articolului Cât poate ridica Golanski Hercule audienţa?

Cât poate ridica Golanski Hercule audienţa? (Imagine: Mediafax Foto)

Bestiile au atacat cu pietre autocarul care îi ducea pe stelişti la Buzău. Golanski a fost rănit grav şi exact în acest moment este dus la spital de o ambulanţă ajunsă la faţa locului. Unul dintre reporterii noştri se îndreaptă acum spre faţa locului. Purtătorul de cuvânt intră în direct şi descrie măcelul. Şeful ambulanţei intră în direct şi anunţă ce a păţit jucătorul – traumatism cranio-cerebral.

16 presupuşi huligani au fost reţinuţi de poliţia locală. Sunt dinamovişti? Sau rapidişti? Sau buzoieni? Nu, clar buzoieni nu sunt că ăia ţin toţi cu Steaua. Clar sunt nişte bestii. Şeful Comisiei Juridice din Senatul României, şeful Comisiei Juridice din Senatul României, deci şeful Comisiei Juridice din Senatul României, să fim bine înţeleşi, domnul Toni Greblă, intră în direct de la locul său de muncă şi cere Poliţiei să intervină şi să-i pedepsească pe atacatori.

Imagini terifiante cu un geam spart. Geam de autocar. Incredibil. Un geam de autocar spart şi un pietroi jos? O fi pietroiul care l-a rănit pe Golanski? Dar de ce e jos şi nu e în autocar? Apar forţele de ordine. Un organ în combinezon albastru, de tipul celor din vremea gripei aviare, se apleacă şi cu mănuşi chirurgicale ridică proba. O „prelevează” de pe caldarâm şi o pune într-o pungă. Steaua cere amânarea meciului. Liga zice că nu se poate. Ba se poate, „băieţii e speriaţi de pietre”. Lasă că oricum e meci amical, îşi râd adversarii în barbă. Cu Steluţa, la Buzău, fără Bunică, oricum vă antrenaţi pentru vineri, cu Dinamo. Revine purtătorul de cuvânt: deci a fost o singură piatră. Pe scrol persistă: Autocarul Stelei vandalizat. Exclusiv! Ba nu! Exclusiv ăilalţi! Ba nu! Excusiv alţii. Deci primele poze cu Golanski ieşind din spital. Senzaţional! E în cărucior. E de rău! Şi are un ditamai pansamentul la cap. Cred că are cam 2 pe 3 centimetri. Senzaţional! Seamănă un pic cu Hercule după caznele la care a fost supus ca să fie acceptat în Olimp. Sau parcă mai bine cu Hercule din benzile desenate, din Pif şi Hercule. Audienţa, cât e audienţa? Audienţa doamnă, cât e audienţa? A, tot mică? Cam cât plasturele lui Golanski.

(Comentariu realizat de Adrian Ţone, adrian.tone@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici