COM: Doboş are dreptate: Trăim în junglă, iar el sare prin pomi, Rocar, Poli Timişoara, "U" Cluj

Preşedintele clubului Universitatea Cluj, Anton Doboş, fost la Poli AEK şi Rocar, cel care în urmă cu câteva săptămâni lovea microfoanele avide de declaraţiile sale pe holurile DNA, iese la atac, după decizia Comisiei de Disciplină a FRF, şi cataloghează fotbalul din care face parte drept o junglă.

23 afișări
Imaginea articolului COM: Doboş are dreptate: Trăim în junglă, iar el sare prin pomi, Rocar, Poli Timişoara, "U" Cluj

COM: Doboş are dreptate: Trăim în junglă, iar el sare prin pomi, Rocar, Poli Timişoara, "U" Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

Aşa e, preşedintele uneia dintre cele mai iubite grupări din România, iubire aratată de multe ori cu dala de piatră în dinţii jandarmului cu o cameră de filmat în mână, are dreptate: fotbalul românesc e o junglă. O ştie foarte bine, trăieşte de foarte mulţi ani din fotbal. Şi trăieşte bine. Trăieşte bine pentru că fotbalul pe care îl vede Doboş e un fel de piaţă. O tarabă la care se vând echipe, se cumpără onestitatea sportivă cu valize de bani. Arta negoţului o fi deprins-o Anton Doboş pe vremea când evolua în Grecia pesemne, de vreme ce echipa sa, "struţo-cămila" Poli AEK Timişoara a vândut-o pe un purcoi de bani.

După decizia Comisiei de Disciplină de a penaliza Universitatea Cluj cu 6 puncte, pe el excluzându-l din fotbal timp de doi ani, Anton Doboş iese la atac. Sare la gâtul preşedintelui FRF, Mircea Sandu, văzut ţap ispăşitor în poveste. La fel a făcut şi celălalt suspendat, Gigi Becali, numai că ţinta sa a fost Comisia de Disciplină şi nu oficialul FRF, motiv care l-ar putea scăpa ulterior de pedeapsă spre deosebire de Doboş.

Mai spune preşedintele clujean, fost timişorean, fost rocărean, că Mircea Sandu va avea în fiecare zi "un articol în presă despre tot ce se întâmplă cu adevărat în federaţie". Deci blajinul domn Doboş, care va rămâne la "U" Cluj pentru că a "jucat corect", caută acum microfonul pe care îl plesnea în urmă cu o lună pentru a spune adevărurile ascunse din federaţie. Dacă "U" Cluj a jucat corect, Doboş nu face la fel.

Plecând de la adevărul grăit de Anton Doboş, că fotbalul românesc este o junglă şi că el a sărit de la Rocar, la Poli Timişoara şi apoi la "U" Cluj, să aleagă singur animalul căruia îi seamănă şi care vieţuieşte în pădurea tropicală.

(Comentariu realizat de Adrian Ţone, adrian.tone@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici