FOCUS: Mitingul PC anti-gay, pretext pentru atacuri electorale

Mitingul anti-gay organizat, duminică, de PC, a fost un prilej pentru candidaţii partidului să lanseze atacuri electorale şi pentru Cristian Paţurcă să cânte celebrele melodii ale Pieţei Universităţii.

35 afișări
Imaginea articolului FOCUS: Mitingul PC anti-gay, pretext pentru atacuri electorale

FOCUS: Mitingul PC anti-gay, pretext pentru atacuri electorale (Imagine: Mediafax Foto)

Paţurcă, cel care a primit în urmă cu câteva zile o garsonieră din partea candidatului PC pentru sectorul 2, a cântat la miting "Imnul golanilor", "Noi de aicea nu plecăm" şi "Oameni au fost, oameni nu mai sunt",

Candidatul PC la primăria Capitalei Codrin Ştefănescu şi senatorul Marius Marinescu i-au atacat dur pe candidatul PDL la Primăria Generală, Vasile Blaga şi pe primarul PSD al sectorului 2 Neculai Onţanu, acuzându-i de corupţie.

Marinescu a spus că împreună cu Codrin Ştefănescu a "eliberat parcul Bordei" şi a "rupt porţile corupţiei".

"Mafioţii au distrus pieţele şi parcurile, noi le vom elibera", a afirmat Marinescu.

Câteva zeci de participanţi la miting au fluierat şi au strigat "Jos mafia", "Codrin Ştefănescu - primar general" dar nu au purtat nicio pancartă referitoare la homosexuali.

Parlamentarii PC Marius Marienscu şi Vlas Hogea s-au referit la subiectul homosexualilor arătând că PC este împotriva prevederilor "aberante" privind legalizarea căsătoriei între homosexuali şi permiterea adopţiei de către cuplurile homosexuale.

Marinescu a arătat că homosexualii formează o minoritate şi nu reprezintă poporul român. El a folosit acest prilej pentru a-l ataca pe Vasile Blaga spunând că acesta este un fost ministru de interne care a promovat prostituţia.

(Material realizat de Alina Novăceanu, alinaz@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici