MTS, cine urmează la poze?

Una din perioadele tulburi când la conducerea sportului s-au perindat persoane care n-aveau treabă cu acest fenomen a fost pe vremea comuniştilor, când pe la preşedinţia COR au trecut Gheorghe Maurer sau generalii Marin Dragnea, Constantin Opriţa şi Gheorghe Gomoiu.

33 afișări
Imaginea articolului MTS, cine urmează la poze?

MTS, cine urmează la poze? (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

De bine de rău, prin mijloace mai mult sau mai puţin ortodoxe, în acea perioadă s-au obţinut rezultate la nivel internaţional şi s-a practicat sport la nivel de masă. Nu vreau să devin un nostalgic al acelor vremuri nenorocite, însă acum, atât la capitolul rezultate, cât şi la cel referitor la practicarea sportului de masă, scârţâim din ce în ce mai serios.

Până la Revoluţie eram de părere că oamenii care nu sunt în stare să facă ceva în vreun domeniu devin milliţieni, apv-işti sau şoferi, acum cred că aceste personaje s-au reorientat şi intră în politică. Se spune că puterea sfârşeşte prin a legitima incompetenţa ... atât Maurer, Dragnea, Opriţa sau Gomoiu, cât şi Duvăz, Mironov, Gingăraş, Ridzi sau Placintă au fost numiţi pe criterii politice, la COR, respectiv MTS. Aceşti miniştri, caracterizaţi doar de o anumită nepricepere în domeniu, de încrâncenare în a-şi păstra scaunul şi dorinţă în a-şi croi un drum politic prin sport, nu au lăsat în urmă decât deciziii hilare, chiar păguboase (vezi cazul Ridzi-scenă) şi multe multe pachete de proiecte pentru sport, care nu se vor concretiza niciodată.

Nu îl invidiez pe cel ce gestionează site-ul MTS, care a fost nevoit câteva luni să pună în exces poze şi imagini video cu Ridzi alături de medaliaţii olimpici, mondiali sau europeni. Săracul, nici nu a apucat bine să le şteargă, că s-a repezit Placintă să o înlocuiască în imaginile alături de campioni, ba o bună bucată de vreme au stat amândouă pe site. Aşa că nu ne rămâne decât să ne întrebăm cine urmează acum la rând la poze cu "ursuleţul" campion?

(Comentariu realizat de Romeo Chiriac, romeo@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici