Titanic Vals Steaua

Cu cât i-ar zice Birlic (Spirache din Titanic Vals, de Tudor Muşatescu) soţiei şi soacrei că a cumpărat pălăria (Steaua) de la Măgeanu (Becali)? Soţiei Dacia i-a spus că a luat pălăria cu 400 de lei şi nu a fost bine, apoi i-a zis că de fapt a luat-o cu 200 de lei, dar tot a fost certat.

126 afișări
Imaginea articolului Titanic Vals Steaua

Titanic Vals Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

N-a fost ok nici când i-a zis soacrei că a luat-o gratis, de la un mort: "Doamne iartă-mă, c-aşa-mi vine să-ti zic... Îţi închipui că eu o să-ţi permit să porţi pălăriile morţilor?... Să nu te prind cu ea pe cap, că te dau afară din casă", era de părere Chiriachiţa, mama soacră a lui Spirache Birlic.

"Vând Steaua cu 40 de milioane", "Lui Ilie Năstase i-o dau cu 10 milioane", "Pentru Hagi, cu 5 milioane", "O dau gratis, da' de fapt nimeni nu cumpără, deoarece numai salariile costă 600.000 de euro anual", ne tot intoxică cu "ştiri" Gigi Becali de vreo câteva zile.

În toamna trecută, pe lista cumpărătorilor Stelei înaintată de Becali fusese un om de afaceri rus, acum a apărut Ion Ţiriac. De jucători ce să mai zic, de peste 5 ani numai el îi "transferă" pe sume astronomice la marile cluburi, mai nou îşi vinde "palatul".

Problema e nu că Măgeanu Becali nu ar putea vinde pălăria Steaua, ba chiar s-ar găsi şi vreun cumpărător Spirache Birlic, însă scopul lui e altul, atins cu vârf şi îndesat: Becali achiziţionează gratis apariţii TV vânzând piei de cloşcă, din păcate în detrimentul ştirilor de sport.

(Comentariu realizat de Romeo Chiriac, romeo@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici