Votul idealist al ziaristului sceptic

Nu sunt dintre cei mofturoşi când este vorba de votat. Văd citesc, ascult şi mă decid. În virtutea meseriei, văd, citesc, ascult mai mult decât în mod obişnuit, dar asta înseamnă doar că mă hotărăsc după mai multă chibzuinţă. Rezultatul este acelaşi: merg să votez.

10 afișări
Imaginea articolului Votul idealist al ziaristului sceptic

Votul idealist al ziaristului sceptic (Imagine: Andreea Balaurea/MediafaxFoto)

Îmi sunt străine frondele de felul ascunsului în casă, votului alb sau buletinului cu doritori de preşedinţie pe care să pictez vreo trei vorbe colorate şi o mare tiflă.

Mă duc să mă achit civic dis-de-dimineaţă, pe ceaţă, printre oameni pe jumătate adormiţi, care îşi târăsc spre piaţă sarsanalele pentru gogonele şi varză, bătrânei insomniaci şi puşti întorşi de la petreceri, chinuiţi de mahmureală. N-am încetat să trăiesc în viaţa reală.

Citeşte tot comentariul Indirei Crasnea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici