VIDEO  AZI, ora 19.00, Marius Tucă Show, pe Aleph News şi Mediafax.ro. Invitaţi: Silvian Emanuel Man, doctorand în istorie la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, actriţa Rodica Mandache şi George Simion, preşedintele AUR

Marius Tucă Show începe diseară la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitaţii de azi – Silvian Emanuel Man, doctorand în istorie la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, actriţa Rodica Mandache şi George Simion, preşedintele AUR.

144 afișări
Imaginea articolului AZI, ora 19.00, Marius Tucă Show, pe Aleph News şi Mediafax.ro. Invitaţi: Silvian Emanuel Man, doctorand în istorie la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, actriţa Rodica Mandache şi George Simion, preşedintele AUR

AZI, ora 19.00, Marius Tucă Show, pe Aleph News şi Mediafax.ro. Invitaţi: Silvian Emanuel Man, doctorand în istorie la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, actriţa Rodica Mandache şi George Simion, preşedintele AUR

Autor: Luiza Moldovam

La doar 29 de ani, Emanuel Man s-a remarcat prin extraordinarul (şi recentul) discurs de la Putna, cu referire la onorarea sacrificiilor făcute de înaintaşi şi la protejarea identităţii naţionale. Este dintre actualii lideri autentici ai mişcării studenţeşti şi e o voce tot mai puternică în spaţiul românesc. Vrea "regenerarea morală a acestui neam" şi-i îndeamnă pe tineri să se implice activ în acest demers, nu doar să-şi dea cu părerea de pe margine.

O să-l cunoşti personal diseară, la Marius Tucă Show.

În partea a doua – o reîntâlnire cu marea noastră actriţă, Rodica Mandache. Doamna Mandache are nişte lucruri noi să-ţi spună. Despre o carte şi despre o nouă piesă de teatru, într-un dialog absolut irezistibil, marca Marius Tucă.

George Simion încheie seara apoteotic, cu lămuriri la moţiunea de cenzură iniţiată, împreună cu USR, împotriva Guvernului Cîţu.  

Marius Tucă Show, diseară, de la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Pentru că „Istoria unui Tu / Începe cu mine / şi se termină cu tine" (M. Tucă).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici