EXCLUSIV Chris Simion: ,,Fac Festivalul Undercloud cu 11 oameni, dar într-o situaţie limită, demonstrezi de ce eşti în stare cu adevărat.”

  • Regizoarea aminteşte şi de vechiul ei proiect Griviţa 53 – primul teatru construit împreun[
  • Spune că a cerut două milioane de euro prin granturi norvegiene şi spear să îi obţină.
202 afișări

Regizoarea aminteşte şi de vechiul ei proiect Griviţa 53 – primul teatru construit împreună şi spune că a cerut 2 milioane de euro prin granturi norvegiene şi spear să îi obţină. De asemenea, fiecare roman poate cumpăra o cărămidă simbolică din construcţia acestui teatru cu 53 de euro. Are nevoie de 33.000 de oameni iubitori de artă să se implice în acest proiect.

”Proiectul e gândit ca un hub, un spaţiu multifuncţional. Este extrem de frumos proiectul arhitectural, premiat internaţional. E foarte greu să facem teatrul, dar îl vom face şi nu ne mai dărâmă nimeni dacă îl construim cărămidă cu cărămidă. Tot ce faci greu, nu are moarte”, spune Chris Simion.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici