EXCLUSIV: Ion Cristoiu: PSD, dacă nu trece prin reformă, dispare!/ M. Tucă : Uitaţi de PSD, va deveni o amintire tristă”

În ceea ce priveşte soarta PSD, Ion Cristoiu mărturiseşte că, dacă partidul nu va trece prin reformă, va dispărea, iar jurnalistul Marius Tucă are un pronostic mult mai dur: ,,Prin decembrie, de Crăciun, le facem de şase săptămâni. Facem prinsoare?”

5321 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV:  Ion Cristoiu: PSD, dacă nu trece prin reformă, dispare!/ M. Tucă : Uitaţi de PSD, va deveni o amintire tristă”

EXCLUSIV: Ion Cristoiu: PSD, dacă nu trece prin reformă, dispare!/ M. Tucă : Uitaţi de PSD, va deveni o amintire tristă”

În ceea ce priveşte soarta PSD, Ion Cristoiu mărturiseşte că, dacă partidul nu va trece prin reformă, va dispărea, iar  jurnalistul Marius Tucă are un pronostic mult mai dur: ,,Prin decembrie, de Crăciun, le facem de şase săptămâni. Facem prinsoare?”

”A batut palma Ciolacu, CIUMA Roşie, cu Iohannis să îl dea jos pe Orban?” a întrebat Tucă.

”Nu credeţi în fantezia asta. Nu a bătut deloc. Şi nici nu cred că o să cadă. (...) Marcel Ciolacu are nevoie acuma să facă ceva. Îl împing aşa şi el săracul…”, a răspuns Cristoiu.

Marius Tucă are un punct de vedere pesimist : ”Sunteţi de acord că PSD se va destructura după alegerile din toamnă. PNL si USR vor castiga cu un scor destul de mare, ei vor lua vreo 25%?”.

”Depinde cu cine intră în opozitie. Dacă intră cu feţe noi şi oameni noi, rezistă. Dacă intră cu aceiasi oameni, nu rezistă. (...) PSD, dacă nu trece prin reformă, dispare!”, a spus Cristoiu.

”Uitaţi de PSD, va deveni o amintire tristă! Prin decembrie, de Crăciun, le facem de şase săptămâni. Facem prinsoare?”, a fost răspunsul lui Tucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici