Ion Cristoiu, exclusiv la Marius Tucă Show: Iohannis încearcă să ia electoratul USR prin fonduri europene şi legile justiţiei

”Marius Tucă Show” invitat a fost Ion Cristoiu.

920 afișări
Imaginea articolului Ion Cristoiu, exclusiv la Marius Tucă Show: Iohannis încearcă să ia electoratul USR prin fonduri europene şi legile justiţiei
Cunoscutul jurnalist şi publicist analizează împreună cu Marius Tucă cele mai importante evenimente ale ultimei săptămâni.
 
C: Am ieşit dintr-un interviu cu domnul Zamfir de la laserul de la Magurele. Ciţu nu are treaba cu finanţele, el are un sindrom, a vrut să fie premier. Nici măcar postacii PNL nu sunt atât de penibili ca el în postările lui.

T: Îmi place stilul dumneavoastră moromeţian, umorul moromeţian.

C: Mă surprinde descrierea pe care mi aţi facut-o. De fiecare data am avut lucruri bune cand nu ma aşteptam şi lucruri rele când mă aşteptam să fie bune. Era în una din seri într-un moment în care voiam să renunţă şi m-am uitat la mine, la pastila mea şi după ce am vazut nu m-am mai simţit aşa rău.

C: Când era ziua tovăraşului şi singurul care venea cu o pagină gata era Vadim. Când l-am ascultat ieri pe domnul Iohannis m-a apucat o melancolie, când el vorbea de fondurile europene, de autostrăzi. Banii vin numai din ianuarie la anul, banii aia ca să îi extragi vor depinde foarte mult de Green Deal. Ce înseamnp Green Deal? Nemţii au ajuns la urmatoarea concluzie: maşinile pe benzină gata. Producătorii de maşini şi-au dat seama că toată lumea are maşini pe benzină.

T: De ce această declaraţie a lui Iohannis?

C: Sunt două teme electorale USR-iste. Tema fondurilor europene e cultivată de Barna, de Cioloş. Iohannis încearcă să ia electoratul USR prin fonduri europene şi legile justiţiei.

T: L-aţi văzut pe Basescu, a consumat?

C: Nu pot să mă pronunţ.

T: Care credeţi că vor fi celelelte teme de campanie după perioada COVID?

C: Cea mai importantă va fi cum ne eliberează ei de restricţii. 

T: Practic am trait o isterie mediatică

C: Nu diferă nimic de fenomenul terorismului.

T: Să spunea că dacă nu erau televiziunile astea noi nu am fi ştiut că a fost covid.

T: Cred că este vorba şi de un dosar de care noi nu ştim.

C: Ruşii nu consumă banii pentru un razboi hibrid cu Romania.

T: Noi am fost comparaţi tot timpul cu americanii, de ce nu cu belgienii, cu grecii?

T: Credeti in alianta dintre PNL si USR?

C: Abia astept acea guvernarea. Noi, presa, vom avea un aliat pentru ca toate relele despre USR vor fi date de catre PNL. 

T: Cum vedeti batalia la Primaria Capitalei?

C: La Primaria Capitalei daca candideaza Rares Bogdan o bate pe Firea. Il sprijin pe Nicusor Dan dar ca si candidat PNL nu o bate pe Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici