VIDEO Marius Tucă Show, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitatul de luni: Iosefin Florea, antreprenor, ştiutor de vinuri. Româneşti, mai ales

131 afișări
Imaginea articolului VIDEO Marius Tucă Show, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitatul de luni: Iosefin Florea, antreprenor, ştiutor de vinuri. Româneşti, mai ales

Locaţiile HoReCa încă au de suferit de pe urma restricţiilor impuse de pandemie, în condiţiile în care piaţa de produse româneşti era oricum în Terapie Intensivă din cauza importurilor masive. Despre piaţa de vinuri, ce să mai vorbim? 

Că veni vorba despăre licoarea magică! Iosefin Florea e un cunoscător fin, un tip curajos şi cu opinii foarte bine definite. Le ştie şi dă mai departe!

Au românii organ pentru rafinament? Cum beau românii vinul? Cum ar trebui să-l bea? Care este legătura dintre cultul pentru gust şi atitudinea faţă de vin?

Iosefin Florea ştie multe despre vinul românesc. Vino diseară la Marius Tucă Show să afli despre cum ne raportăm la vin.

La şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Pentru că, aşa cum spunea înţeleptul anonim, "Eu fac vinul să dispară. Tu ce super-putere ai?".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici