PROMO  Marius Tucă Show, diseară, la 19.00, la Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitaţi: Petre Roman, fost premier, şi Laura Cosoi, actriţă

Marius Tucă Show începe diseară la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitaţii de astăzi sunt: Petre Roman, fost premier şi Laura Cosoi, actriţă.

166 afișări
Imaginea articolului Marius Tucă Show, diseară, la 19.00, la Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitaţi: Petre Roman, fost premier, şi Laura Cosoi, actriţă

Marius Tucă Show, diseară, la 19.00, la Aleph News şi pe mediafax.ro. Invitaţi: Petre Roman, fost premier şi Laura Cosoi, actriţă

Petre Roman mărturiseşte că s-a născut de două ori: o dată în 1946 şi a doua oară în decembrie 1989. Fostul premier vorbeşte diseară la Marius Tucă despre România de ieri versus România de astăzi, despre adevăruri şi neadevăruri, dar şi ,,despre pasiune în vreme de libertate”, aşa cum şi-a intitulat cartea de memorii pe care a publicat-o.

Fie că se află pe scenă, jucând într-o piesă de teatru sau că scrie la o nouă carte, Laura Cosoi este inspiraţie. Actriţa povesteşte diseară despre reinventare, pasiunea sa pentru gastronomie, dar şi despre reîntoarcerea la esenţe şi ,,Forma gustului”, cea mai recentă carte publicată.

La Aleph News şi pe alephnews.ro: ,,Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” (Nicolae Iorga)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici