VIDEO Marius Tucă Show, emisiunea din 22 iulie. Invitaţi: Diana Paul, Mihai Constantinescu şi Cătălin Apostolescu

436 afișări
Imaginea articolului VIDEO Marius Tucă Show, emisiunea din 22 iulie. Invitaţi: Diana Paul, Mihai Constantinescu şi Cătălin Apostolescu

Marius Tucă Show

Diana Paul are 19 ani şi e, deja, un avocat redutabil al Adevărului. Dezavuează cu verb pretenţiile progresiste ale vremii şi nu-i e frică să taxeze derapajele de la valori consacrate şi verificate de timp. O vezi diseară la Aleph News, într-o discuţie marca Marius Tucă.

Funcţionează de ani buni în industria muzicii clasice, e consultant şi producător de evenimente de anvergură, manageriază artişti. Mihai Constantinescu vine la Marius Tucă Show în calitate de director al Festivalului George Enescu şi-ţi spune tot ce vrei să ştii despre acest eveniment cultural excepţional, de anvergură internaţională, care are loc anul ăsta.

Vine sau nu Valul 4? Pe cine să mai credem? Are rost vaccinul, dacă tulpina virusului s-a modificat? Cătălin Apostolescu este directorul Institutului Matei Balş din Capitală şi vine la Marius Tucă Show ca să răspundă la întrebări esenţiale.

Marius Tucă Show, diseară, la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. "Originalitatea se obţine numai atunci când nu o cauţi" (George Enescu).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici