VIDEO Marius Tucă Show, emisiunea din 26 mai. Invitaţii de azi sunt Raluca Angel, Vlad Logigan, actor, şi Adrian Marinescu, medic.

Marius Tucă Show, în direct, diseară de la şapte, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitaţii de azi sunt Raluca Angel, Vlad Logigan, actor, şi Adrian Marinescu, medic.

79 afișări
Imaginea articolului VIDEO Marius Tucă Show, emisiunea din 26 mai. Invitaţii de azi sunt Raluca Angel, Vlad Logigan, actor, şi Adrian Marinescu, medic.

Marius Tucă Show începe la 19:00, diseară, la Aleph News şi pe alehnews.ro. Invitaţii de azi sunt Raluca Ciocârlan (ex-Angels), Vlad Logigan, actor, şi Adrian Marinescu, medic.

Raluca Angel a dat lovitura în adolescenţă cu hitul “Aşa-s băieţii, umblă numai după fete”. Fosta componentă a trupei Angels este acum mămica a cinci copii. Se împarte cum poate ea mai bine între copii şi studio, pentru că nu a renunţat la muzică. Pandemia a surprins-o pe ea şi pe soţul ei, procuror, cu noile ei obiceiuri dar au supravieţuit.

L-ai văzut în Moromeţii 2, în Selfie, în Selfie 69, în Nuntă în Basarabia. E un om vesel cu un joc adânc, introspectiv. Un fel de clown trist, un tip cu adâncimi. Vlad Logigan face parte din generaţia tinerilor actori care vin puternic din urma monştrilor sacri. Vino diseară la Marius Tucă Show să vezi un om vesel, cu profunzimi.

De ce stagnează campania de vaccinare? Mai e pandemie sau nu mai e? Cum mai stăm cu nehotărâţii? Ce le spunem sau ce nu le spunem nehotărâţilor ca să se vaccineze? Dar mai are rost să le spunem ceva? Medicul Adrian Marinescu vine la Marius Tucă Show pentru o analiză la obiect a stării de pandemie. Sau de non-pandemie, cine ştie?

Marius Tucă Show, diseară, de la 19:00, la Aleph News şi pe alephnews.ro. “Am atins incredibilul / şi m-am instalat în el / cât de cât” (Marin Sorescu)

Autor: Luiza Moldovan


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici