VIDEO „Marius Tucă Show”. Profesorul Pavel Chirilă şi actorul Florin Piersic Jr., la Aleph News. Emisiunea din 19 mai

Marius Tucă Show i-a avut invitaţi, miercuri, pe profesorul doctor Pavel Chirilă şi actorul Florin Piersic Jr.

204 afișări
Imaginea articolului VIDEO „Marius Tucă Show”. Profesorul Pavel Chirilă şi actorul Florin Piersic Jr., la Aleph News. Emisiunea din 19 mai

„Marius Tucă Show”. Profesorul Pavel Chirilă şi actorul Florin Piersic Jr., de la 19:00, la Aleph News

“Medicul tratează, Dumnezeu vindecă”. Este, dacă vrei, cartea tehnică a profesorului Pavel Chirilă. De profesorul Chirilă se leagă conceptul de medicină creştină, în care medicul acceptă, smerit, să fie doar o unealtă a adevăratului doctor. Medicul creştin nu crede în Dumnezeu, el ştie că există Dumnezeu.

La Marius Tucă Show ai să vezi nu un medic, ci un medic-fenomen!

Florin Piersic Jr. a mai venit în studioul Aleph. El a revenit după o perioadă atipică şi nebună, în care s-a reinventat ca actor, în online. Autor al “Operelor Cumplite” şi al unei culegeri de texte adunate de el sub numele “Ficţiuni reale”, vlogger, blogger şi alte alea. Florin Piersic vine diseară la Marius Tucă să-ţi spună cum mai stă treaba cu actoria în “aceste vremuri grele”.

Marius Tucă Show, diseară, de la şapte, pe alephnews.ro.  “Dacă judeci oamenii, nu ai timp să-i iubeşti” (Maica Tereza)

 

 

 
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici