Valentin Stan, exclusiv la „Marius Tucă Show”

„Marius Tucă Show”, luni, 22 iunie, de la ora 20.00. Invitat a fost analistul politic Valentin Stan, „omul cu laptopul”, într-o emisiune LIVE ,,Marius Tucă Show”, pe mediafax.ro.

1951 afișări

Dialogul Valentin Stan - Marius Tucă:

Tucă: Din păcate sunt veşti pentru România, se pare că ne îndreptăm spre urgenţă.

V. Stan: O să vezi că domnul preşedinte a spus că are veşti bune.

Tucă: Dumneavoastră aţi zis că PSD ar fi parcarea din faţă Securităţii.

V. Stan: Între timp au şi acoperit-o. De ce se închid spitale? De ce nu poţi să tratezi patologiile cronice, în timp ce te ocupi de această gripă sezonieră? Suntem o ţară de incompetenţi. Domnul Borcean (preşedintele Colegiului medicilor) spune că s-a murit mai mult de infarct. El mai spune că au murit pentru că au venit prea târziu.

A venit Moldovan la o televiziune cu o statistică pentru anii 2020, 2019, 2018, 2017 şi a prezentat mortalitatea din aceşti ani. Borcean spune că în luna martie când nu a mai circulat nimeni au fost zero decese din accidente rutiere iar înainte aveam 5 morţi pe zi din accidente rutiere. Moldovan spune despre afirmaţiile lui Borcean, preşedintele Colegiului Medicilor, că au un caracter surpinzător dar este nesăbuit şi atacă medicii.

Tucă: El tocmai apară medicii

V. Stan: Ştii ce nu îl ajută pe Borcean? Statisticile lui Moldovan. Domnul Moldovan a prezentat tabelul din mai şi a arătat ce bună mortalitate avem.

V. Stan: In spitalul Colentina erau tratati pana in martie 2020 peste 20.000 de pacienti pe luna, in spital sunt acum sub 100 de pacienti, spitalul fiind in continuare inchis.

Tucă: Nu se ia în calcul faptul că celor mai mulţi dintre pacienţi le-a fost frică să meargă în spitale

V.Stan: Monica Popa a spus că au fost mulţi pacienţi care au murit pentru că nu au primit act medical. Tătaru zice că managerii de spitale sunt de vină că se stă la coadă. Le-a dat cumva vreun soft? Nici măcar la ANAF nu sunt digitalizati. Tătaru a mai spus că nu a fost adresabilitate în spitale, s-a limitat patologia de tratare şi frică de COVID. Exact ce spune Borcean.

Arafat a fost întrebat de ce a fost dată alertă pe 30 de zile şi nu a ştiut să răspundă. 

 

Între nemercinice, ticaloşie şi prostie e o alianţa indescriptibilă. Ciolacu îl da de gol pe Arafat. Marcel Ciolacu a propus să fie prelungită starea de alertă pentru 10 zile. Şi după aia l-a convins să prelungească cu 15 zile starea de alertă. Ăştia de securitate au impresia că subordonatul lor milita pentru 30 de zile ? Deci asta e ţară.

V. Stan: Tu ai dat-o jos pe Viorica Dancila pentru Ciolacu?

Tucă: Nu râde nimeni de ăştia cum rădeau de Viorica Dancila. Securitatea în România a luat cam tot, inclusiv pe Ciolacu, ciumă roşie.

 

Despre jocurile de noroc

V. Stan: De ce s-au deschis pacanelele şi nu restaurantele? Arafat a zis că aşa s-a decis. A zis că nu merge multă lume la păcănele. Tu realizezi cum îşi bat ăştia joc de români? Tu ştii cum se înfiinţează păcănelele?

V. Stan: Nu ştiu dacă ai aflat dar nici teatrele nu s-au deschis. Tătaru a zis că la biserica vii din cartier şi la teatru vii din tot oraşul. Dar am deschis păcănelele. Noi avem catedrala de cartier în fiecare cartier. Teatrele sunt prea mari. Nu puteam să facem nişte teatre mai mici? A zis că la teatru trebuie să despartă scaunele. Ştii că e problema şi cu ventilaţia? Tătaru a zis că la teatru e un spaţiu foarte închis. A zis că ventilarea aerului se face mai greu decât în exterior. Tu ai înnebunit? Marius, tu ai aer condiţionat în curte?

Tucă: Nu, am la bloc. Am crezut că n-aud bine.

V. Stan: Tu nu înţelegi că de aia nu se deschide teatrul? Că ventilarea se face mai greu în interior decât în exterior. Tu ştii ce se mai întâmplă cu bisericile? Pentru mine e enigmă.

Tucă: Oamenii intră în biserica şi mai şi pleacă

V. Stan: Când intri în teatre mai şi ieşi? Nu, rămâi acolo.

Tucă: Ei tot discuta de deschiderea teatrelor. În Franţa şi Italia au deschis teatrele şi cinematografele şi au deschis şi restaurantele. La ei nu mai zboară particula?  Ei nu au avut COVID-19?

V. Stan: Tu ai Tătaru, Baciu, Arafat, Orban. În ordinul făcut de Vela şi Tătaru se spune că este obligatorie masca şi că trebuie să acopere gură şi nasul. Ştii că au început să meargă cu sancţiunile?

Ştii că avem strategie naţională de apărare? Baiatii ăştia care se apară pe ţine au stabilit care sunt ameninţările. Au băgat-o constant pe Rusia la ameninţări. Tu cumperi fier vechi, rachete că să te aperi de Rusia care nu te va atacă niciodată. Au aflat ruşii. Maria Zaharova, purtătoarea lor de cuvânt la MAE din Rusia, a vorbit de noi. Ministrul Aurescu s-a învârtoşat şi l-a chemat pe ambasadorul Rusiei la Bucureşti.

V. Stan: Maria Zaharova când a auzit că a fost scoasă de pe lista ameninţărilor, ştii ce a făcut? A dansat. S-au schimbat aliaţii. Trump spune că nu mai da garanţii de securitate.

Cum ai tu garanţii de securitate dacă americanii se retrag din Europa? Ştii că se retrag din Germania? Ştii că Germania este delicvenţa?

Tucă: La astea de politică externă mă doare capul

V. Stan: E pă cu NATO şi garanţiile. Rusia devine coloana vertebrală a reorientărilor în spaţiul comunitar.

Pe 17 iunie se punea că România primeşte 45,6 miliarde de euro de la UE. Pe 19 iunie Iohannis are o videoconferinţă cu UE şi a spus că România are dreptul la 44 miliarde de euro. Banii vin de la nemţi, nu de la americani. Se ştie că Iohannis este unealtă americanilor.

V.Stan: Rusia la ora actuală pentru americani e o problema comercială. Interesul e concentrat acum pe China.

Tucă: S-a deschis graniţa dintre Franţa şi Spania. Aia nu intră în izolare la domiciliu. Aia care vin din Franţa, Italia, Spania în România de ce intră în izolare 2 săptămâni?

V. Stan: Pentru că nu dă şpagă. Ştii cum i se spunea la şpagă în epoca Ceauşescu?

Tucă: Bacşiş.

V.Stan: Orban a zis  că 98% din popor respectă regulile. Uite-te şi tu ce fac ăştia. Orban e inclus în cei 2%.

Tucă: Cei de la INS au spus că în clasa să fie 10-15 elevi. Cel mult 4 ore pe zi la şcoală. Iar la ora de sport fiecare copil are mingea lui. Deci jucăm fotbal dar nu jucăm cu o minge. Fiecare cu mingea lui. Asta e INS.


 

Marius Tucă Show”, luni, 22 iunie, de la ora 20.00. Invitat a fost analistul politic Valentin Stan, „omul cu laptopul”, într-o emisiune LIVE ,,Marius Tucă Show”, pe mediafax.ro. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici