Prof. dr. Adrian Streinu Cercel, EXCLUSIV la Marius Tucă Show: „21 de copii sunt internaţi în secţia ATI a Institutului Matei Balş”

  • Streinu Cercel: „Într-un timp, nu foarte îndepărtat, toate spitalele din România vor fi spitale COVID”
  • Prof. Dr. Streinu Cercel vorbeşte despre data la care am putea spera că vom scăpa de epidemia care ne-a transformat complet vieţile: „În 2023 se termină!”
  • Streinu Cercel, despre metodele de tratament împotriva virusului: „Remdesivirul a venit ca o mare speranţă. Însă dacă îl dai târziu, îl dai degeaba, trebuie să îl dai din faza iniţială”
35859 afișări
Imaginea articolului Prof. dr. Adrian Streinu Cercel, EXCLUSIV la Marius Tucă Show: „21 de copii sunt internaţi în secţia ATI a Institutului Matei Balş”

Prof. dr. Adrian Streinu Cercel, EXCLUSIV la Marius Tucă Show: „21 de copii sunt internaţi în secţia ATI a Institutului Matei Balş”

Prezent în platoul Aleph News, prof. dr. Adrian Streinu Cercel îţi spune, în exclusivitate la emisiunea „Marius Tucă Show”, care este numărul copiilor internaţi în secţia de ATI a Institutului Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş.
Profesorul Cercel îţi vorbeşte şi despre tratamentul folosit în cazul copiilor, tratament despre care spune că se administrează în funcţie de greutatea acestora.

Eugenia Foarfecă: Aveţi copii cu coronavirus internaţi pe secţia de ATI?
Streinu Cercel: Foarte puţini. Sunt 21 de copii internaţi astăzi.
Eugenia Foarfecă: Protocoalele de tratament sunt diferite, la părinţi şi la copii?
Streinu Cercel: Da, sunt diferite! Variază în funcţie de greutatea pacientului “

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici