VIDEO Marius Tucă Show, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitaţi: Renate Weber, fostul şi viitorul Avocat al Poporului, Cosette Chichirău, deputat USR, şi Alina Mungiu-Pippidi, politolog

Marius Tucă Show începe la şapte diseară, la Aleph News şi pe alephnews.ro, cu două invitate – Cosette Chichirău, deputat USR, Renate Weber, fostul şi viitorul Avocat al Poporului şi Alina Mungiu-Pippidi, politolog.

463 afișări
Imaginea articolului VIDEO Marius Tucă Show, la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitaţi: Renate Weber, fostul şi viitorul Avocat al Poporului, Cosette Chichirău, deputat USR, şi Alina Mungiu-Pippidi, politolog

Marius Tucă Show, ora 19:00 la Aleph News şi pe alephnews.ro. Invitaţi: Cosette Chichirău, deputat USR, şi Alina Mungiu-Pippidi, politolog

Cosette Chichirău are un MBA şi un doctorat în finanţe, ambele obţinute la Universitatea Massachusetts Amherst. A renunţat la cariera sigură de finanţist şi s-a întors la Iaşi, oraşul său natal, unde a intrat în USR. L-a contracandidat pe Dan Barna la şefia partidului, în 2019 pentru că, spunea pe atunci, USR nu are nevoie de cultul personalităţii. O voce rebelă şi onestă în acelaşi timp, care taxează dur derapajele. Vino diseară s-o cunoşti mai bine pe Cosette Chichirău, într-o discuţie marca Marius Tucă Show aici, la Aleph News.

Azi, Curtea Constituţională a României decide în unanimitate că revocarea din funcţie a Avocatului Poporului este neconstituţională şi Parlamentul a încălcat statul de drept şi Constituţia în Romania în cazul Renate Weber. Fostul şi viitorul Avocat al Poporului vine la Marius Tucă să vorbească despre tot acest circ din Legislativul român.

Alina Mungiu Pippidi se află pe locul al doilea în top 10 cei mai influenţi politologi, întocmit de prestigiosul academicinfluence.com, după un algoritm sponsorizat de Pentagon. Cu Marius Tucă vorbeşte despre statul de drept, epidemie, sănătate publică, guvernare.

Marius Tucă Show, la Aleph News şi pe alephnews.ro. “Astfel, după cum omul, în perfecţiunea sa, este cea mai nobilă dintre fiinţe, în aceeaşi măsură lipsit de lege şi dreptate, este cea mai rea dintre toate” (Aristotel, Politice)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici