AVERTIZARE ANM: Duminică - vijelii şi căderi de grindină. Prognoză specială pentru Bucureşti

  • Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de vreme rea pentru duminică
  • Sunt aşteptate vijelii şi căderi de grindină
  • Meteorologii au emis o prognoză specială pentru Bucureşti
4123 afișări
Imaginea articolului AVERTIZARE ANM: Duminică - vijelii şi căderi de grindină. Prognoză specială pentru Bucureşti

AVERTIZARE ANM: Duminică - vijelii şi căderi de grindină. Prognoză specială pentru Bucureşti

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de vreme rea pentru duminica, 31 mai. Ea este valabilă între orele 10:00 şi 23:00. În acest interval, notează meteorologii, vom avea parte de vijelii şi furtună cu cantităţi sporite de apă, dar şi posibil căderi de grindină. Vântul ar putea avea intensificări de 70-80 km/h la munte şi de 90 km/h la altitudini mari. În restul teritoriului am putea observa viteze ale vântului de 45-55 km/h.

PROGRNOZĂ SPECIALĂ PENTRU BUCUREŞTI

În Capitală, notează meteorologii, cerul va fi variabil, dar vântul va cunoaşte intensificări după orele prânzului, când rafalele ar putea bate cu 45-50 km/h.
 
De luni, 1 iunie, instabilitatea atmosferică se va intensifica şi vom avea parte de averse cu descărcări electrice şi posibil vijelii şi grindină. Cantităţile de apă vor avea între 10-15 litri pe metru pătrat şi izolat 20-25 l/mp.
 
Maximele de temperatură în Capitală vor fi cuprinse între 17 şi 21 grade Celsius, iar minimele între 8 şi 11.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici