Avertizare de vânt puternic pe litoral şi în Delta Dunării

Administraţia Naţională de Meteorologie avertizează că în judeţul Tulcea vor fi rafale puternice de vânt. Specialiştii au emis o avertizare cod galben valabilă joi seara.

147 afișări
Imaginea articolului Avertizare de vânt puternic pe litoral şi în Delta Dunării

Avertizare de vânt puternic pe litoral şi în Delta Dunării

Potrivit avertizării vor fi „intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 55...60 km/h”.

Sunt vizate mai multe zone din judeţul Tulcea. Este vorba despre Delta Dunarii în regiunea în care se află localităţile Sarichioi, Jurilovca, Valea Nucarilor, Murighiol, Chilia Veche, Mahmudia, Ceamurlia de Jos, Nufăru, Beştepe, Crişan, C.A. Rosetti, Maliuc şi Pardina.

De asemenea, rafale de vânt sunt în zona de litoral a judeţului Tulcea în care se află localităţile Jurilovca, Sulina, C.A. Rosetti şi Sfântu Gheorghe.

Avertizarea cod galben este valabilă joi, până la ora 21.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici