Avertizare meteo: ninsori, viscol şi polei în jumătate de ţară până vineri la prânz

Meteorologii au emis o avertizare de tipul cod galben de ninsori, vânt puternic şi polei, valabilă până vineri, la prânz, în aproximativ jumătate de ţară.

651 afișări
Imaginea articolului Avertizare meteo: ninsori, viscol şi polei în jumătate de ţară până vineri la prânz

Avertizare meteo: ninsori, viscol şi polei în jumătate de ţară până vineri la prânz

Codul galben a intrat în vigoare joi, la ora 10.00 şi va fi valabil până vineri, la ora 12.00.

Meteorologii vorbesc despre ninsori, strat de zăpadă, intensificări ale vântului şi polei

În intervalul menţionat, în nordul şi centrul Moldovei, în Maramureş, Transilvania şi în nordul Crişanei, precum şi în zona de munte vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă. Temporar vântul va avea intensificări pe parcursul zilei de joi (06 aprilie), cu viteze de 40-60 km/h, viscolind temporar ninsoarea. Pe arii restrânse se vor acumula 10-15 l/mp. În nord-estul Moldovei şi izolat în rest se va depune polei”, a anunţat Administraţia Naţională de Meteorologie.

În nordul ţării este în vigoare o avertizare cod portocaliu de ninsori. Aceasta va expira joi, la ora 22.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici