Video Bilanţ: Mai multe localităţi au fost afectate vremea rea din ultimele ore

Un stâlp electric a fost lovit de fulger în judeţul Caraş Severin, iar pompierii din Mehedinţi intervin pentru evacuarea apei din mai multe gospodării, pentru îndepărtarea copacilor de pe autoturismele cetăţenilor, dar şi de pe carosabil, urmare a fenomenelor meteo din ultimele ore.

Urmărește
1227 afișări

„Ca urmare a manifestării fenomenelor meteorologice prognozate, pompierii militari din cadrul Secţiei Moldova Nouă au fost solicitaţi să intervină pentru degajarea unui cablu de telecomunicaţii căzut pe carosabil, pe DN57, localitatea Coronini, precum şi pentru degajarea mai multor stâlpi de lemn căzuţi pe DJ 571A, localitatea Gornea. De asemenea, s-a intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire specifice la un stâlp electric care a fost lovit de fulger, în urma descarcărilor electrice, în localitatea Sicheviţa, la faţa locului fiind prezent şi un echipaj al operatorului de energie electrică. În urma fenomenelor meteorologice, au rămas fără curent electric 5 localităţi: Oraviţa (parţial), Liborajdea, Sicheviţa, Valea Ravensca şi Cruşoviţa”, anunţă ISU CaraşSeverin.

De asemenera, în ultimele două ore, ca urmare a manifestării fenomenelor meteorologice prognozate de Codul Portocaliu şi Codul Roşu, în dispeceratul ISU Mehedinţi au fost înregistrate 61 de apeluri de la cetăţeni.

„Pompierii mehedinţeni intervin pentru evacuarea apei din mai multe gospodării, pentru îndepărtarea copacilor de pe autoturismele cetăţenilor, dar şi de pe carosabil. Pentru asigurarea unui răspuns prompt în cazul înregistrării acestor situaţii deosebite, a fost activată şi grupa operativă a ISU Mehedinţi începând cu ora 19:30. Până în acest moment, printre localităţile afectate amintim municipiul Drobeta Turnu Severin, Orşova şi Gura Văii”, potrivit ISU mehedinţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici