Cod galben de ceaţă în trei judeţe. Vizibilitate redusă pe Autostrada Bucureşti-Constanţa

Meteorologii au emis miercuri dimineaţa avertizări Cod galben de ceaţa pentru judeţele Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi. Vizibilitatea pe Autostrada Bucureşti-Constanţa a scuzăt sub 250 de metri.

73 afișări
Imaginea articolului Cod galben de ceaţă în trei judeţe. Vizibilitate redusă pe Autostrada Bucureşti-Constanţa

Cod galben de ceaţă în trei judeţe. Vizibilitate redusă pe Autostrada Bucureşti-Constanţa

Potrivit ANM; sunt vizate de avertizările Cod galben de ceaţă judeţul Constanţa, localităţile Modelu, Borcea, Dragalina, Dor Mărunt, Perişoru, Jegălia, Lupşanu, Unirea, Ştefan cel Mare, Dragoş Vodă, Vlad Ţepeş, Ştefan Vodă, Vâlcelele, Dichiseni din judeţul Călăraşi şi Slobozia, Feteşti, Amara, Făcăeni, Borduşani, Munteni-Buzău, Căzăneşti, Săveni, Ciochina, Reviga, Perieţi, Gheorghe Doja, Ograda, Gheorghe Lazăr, Vlădeni, Ciulniţa, Sudiţi, Andrăşeşti, Bucu, Movila, Stelnica, Platoneşti, Cosâmbeşti, Mărculeşti, Albeşti, Bueşti din judeţul Ialomiţa.

În aceste zone, se va semnala ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 m, izolat sub 50 m. Judeţul Constanţa este sub avertizare până la ora 8.00, iar Călăraşi şi Ialomiţa până la ora 9.00.

Centrul Infotrafic anunţă că pe A2 Bucureşti – Constanţa, între km 160 şi 147, ceaţa a redus vizibilitatea sub 250 de metri.

De asemenea, circulaţia rutieră rămâne restricţionată, din cauza căderilor de pietre de pe versanţi, pe DN 7CC - Centura Călimăneşti, km. 3+150 de metri, Călimăneşti, jud. Vâlcea. Traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, cu ajutorul semafoarelor şi semnalizat cu balize şi indicatoare.

Pe DN 67C (Transalpina), la kilometrul 105+200 de metri, loc. Tău Bistra, judeţul Alba, traficul se desfăşoară alternativ, pe un fir, în urma unor căderi de pietre de pe versant pe carosabil, fiind restricţionată banda de mers de lângă versant. Banda restricţionată este semnalizată corespunzător.

Miercuri, în funcţie de condiţiile meteorologice, se vor aplica mai multe restricţii de trafic în judeţul Vâlcea, astfel:

- sectorul de drum DN 7 km 163+000 - km 164+000 în extravilanul localităţii Goleşti se executa lucrări de frezare parte carosabilă în vederea executării covorului asfaltic între orele 08:00 - 18 :00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 din cale dirijată de piloţi de circulaţie.

- sectorul de drum DN 7 km 198+300 - 199+700 în extravilanul localităţii Calimanesti se lucrări de rânguire versanţi între orele 08:00 - 14:00. Circulaţia rutieră se închide/se deschide în reprize de max.20 minute dirijată de piloţi de circulaţie .

- sectorul de drum DN 67 km 152+350 - km 152+450 pe raza localităţii Horezu se executa lucrări de întreţinere periodică pod. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 din cale dirijată prin semafoare.

- sectorul de drum DN 67 km 196+500 - km 197+100 în extravilanul localităţii Rm.Vâlcea se executa lucrări de montare parapet între orele 08:00 - 16:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 din cale dirijată de piloţi de circulaţie.

- sectorul de drum DN 65C km 90+000 - km 111+400 pe raza localităţiilor Popesti - Horezu Tomşani se aplică marcaje rutiere axiale între orele 08:00 - 18:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe ambele sensuri îngreunat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici