Furtună la Odorheiu Secuiesc. Un panou publicitar a căzut peste un om, 12 copaci s-au rupt

Furtuna a făcut prăpăd la Odorheiu Secuiesc. Un panou publicitar a căzut peste un om, mai mulţi copaci s-au rupt şi câteva imobile au fost inundate. Pompierii au fost trimişi în mai multe misiuni.

Urmărește
359 afișări
Imaginea articolului Furtună la Odorheiu Secuiesc. Un panou publicitar a căzut peste un om, 12 copaci s-au rupt

Sursa foto: ISU Harghita

Potrivit ISU Harghita, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Odorheiu Secuiesc au avut luni seara mai multe intervenţii. Ei au intervenit pentru degajarea a 12 copaci căzuţi pe trei case, pe un garaj, pe două autoturisme şi pe stradă. De asemenea, trei stâlpi de electricitate care s-au rupt au fost înlăturaţi de pe partea carosabilă.

În plus, a fost luată de pe stradă o bucată de tablă din acoperişul unui bloc şi a fost scoasă apa din trei beciuri. Totodată, un panou publicitar a căzut în parcarea unui centru comercial şi a lovit un trecător, în vârstă de 69 ani. El a fost asistat medical la faţa locului de către un echipaj SAJ, dar a refuzat să fie transportat la spital.

În urma furtunii, aproape 11.000 de consumatori, din 41 localităţi din zona Odorhei- Cristuru Secuiesc, au rămas fără energie electrică. Echipajele distribuitorului de energie electrică acţionează în teren, pentru remedierea defecţiunilor.

Misiunile continuă luni seara. În zonă au fost vijelii şi averse, iar meteorologii au emis mai multe avertizări de vreme rea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici