Informare METEO: urmează o perioadă cu ploi şi vânt în mai multe regiuni ale ţării

Meteorologii anunţă că în următoarele ore vor fi cantităţi de apă însemnate, instabilitate atmosferică temporar accentuată şi intensificări ale vântului în mai multe regiuni ale ţării.

3001 afișări
Imaginea articolului Informare METEO: urmează o perioadă cu ploi şi vânt în mai multe regiuni ale ţării

Informare METEO: urmează o perioadă cu ploi şi vânt în mai multe regiuni ale ţării

Informarea meteorologică este valabilă până sâmbătă la ora 10.00.

Până atunci va ploua în general moderat cantitativ în nord-vestul teritoriului. În centru, sud-vest şi pe alocuri în rest, după-amiaza şi noaptea, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse, descărcări electrice şi izolat căderi de grindină şi vijelii.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp şi pe suprafeţe mici, mai ales în zona Munţilor Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali, 30...40 l/mp.

Temporar, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze, în general, de 45...55 km/h, iar în zona montană înaltă, de peste 70 km/h.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici