METEO 25 ianuarie. Prognoză specială Bucureşti. Cum va fi vremea în Capitală

  • Meteorologii au emis, luni, o prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă până marţi dimineaţă.
  • Vremea va fi rece, cu minime de minus 2 grade.
  • Meteorologii anunţă ploi şi vânt.
585 afișări
Imaginea articolului METEO 25 ianuarie. Prognoză specială Bucureşti. Cum va fi vremea în Capitală

Meteorologii au emis, luni, o prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă până marţi dimineaţă. Vremea va fi rece, cu minime de minus 2 grade. Meteorologii anunţă ploi şi vânt.

În intervalul luni ora 10.00 - marţi ora 8.00 cerul va avea înnorări şi trecător vor fi precipitaţii slabe, la începutul intervalului sub formă de ploaie, iar spre sfârşitul acestuia mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări după-amiaza şi seara, când la rafală se vor atinge viteze în general de 50...55 km/h. Valorile termice vor fi în scădere faţă de intervalul anterior; maxima va fi de 6...7 grade, iar minima de -2...0 grade.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici