METEO. ANM anunţă temperaturi mai mari decât cele normale: cum va fi vremea în luna următoare

  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni anunţă temperaturi mai mari decât cele normale în intervalul 10 august - 7 septembrie, cu excepţia unei singure săptămâni
  • În vestul ţării se anunţă ploi, în timp ce în sud precipitaţiile vor lipsi.
27648 afișări
Imaginea articolului METEO. ANM anunţă temperaturi mai mari decât cele normale: cum va fi vremea în luna următoare

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni anunţă temperaturi mai mari decât cele normale în intervalul 10 august - 7 septembrie, cu excepţia unei singure săptămâni, conform ANM. În vestul ţării se anunţă ploi, în timp ce în sud precipitaţiile vor lipsi.

Săptămâna 10 – 17 august

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, local în regiunile sudice, vestice şi nord-vestice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.
Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile nord-vestice şi centrale

Săptămâna 17 – 24 august

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi excedentare în extremitatea de vest a ţării, dar şi deficitare, local, în regiunile sudice, centrale şi nord-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 24 - 31 august

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, local în regiunile sudice şi estice, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval.Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nordice, dar şi în general deficitar în cele sudice, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă.

Săptămâna 31 august – 7 septembrie

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice acestei săptămâni. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi uşor deficitare în regiunile centrale şi sud-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici