METEO ANM. Veşti bune de la meteorologi. Vremea îşi revine şi va fi frumoasă în următoarele patru săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că în următoarele patru săptămâni vremea în toată ţara nu va mai avea aspecte extreme. Temperaturile medii vor fi cele normale la mijlocul primăverii, iar precipitaţiile vor fi excedentare în jumătatea estică a ţării şi în regiunile extracarpatice.

3230 afișări
Imaginea articolului METEO ANM. Veşti bune de la meteorologi. Vremea îşi revine şi va fi frumoasă în următoarele patru săptămâni

METEO ANM. Veşti bune de la meteorologi. Vremea îşi revine şi va fi frumoasă în următoarele patru săptămâni

În săptămâna 10– 17 aprilie, valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe tot teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în jumătatea estică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

În săptămâna 17– 24 aprilie, temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice şi nord- vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

În săptămâna 24 aprilie – 01 mai, temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu posibilitatea unui uşor excedent, local, în regiunile extracarpatice.

În săptămâna 01– 08 mai, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, potrivit meteorologilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
anm,
vreme,
meteo

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici