METEO. Cinci judeţe intră sub alertă de ploi puternice până duminică dimineaţă

  • Cinci judeţe se află, începând de sâmbătă dimineaţă, sub alertă Cod galben de ploi puternice.
  • Avertizarea este în vigoare până duminică dimineaţă.
5896 afișări
Imaginea articolului METEO. Cinci judeţe intră sub alertă de ploi puternice până duminică dimineaţă

METEO. Cinci judeţe intră sub alertă de ploi puternice până duminică dimineaţă

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat, sâmbătă, alertele meteo precedente şi a emis un Cod galben de ploi pentru judeţele Brăila, Tulcea, Ialomiţa, Călăraşi şi Constanţa.

De sâmbătă ora 10.00 până duminică la ora 8.00, în sudul, estul şi centrul ţării va continua să plouă, iar în sud-est ploile vor fi însemnate cantitativ şi se vor acumula cantităţi de apă ce vor depăşi local 25...30 l/mp şi izolat 35...40 l/mp în sud-estul Munteniei şi în sudul Dobrogei.

Ploi, în general moderate cantitativ (10...20 l/mp), se vor semnala local în restul Munteniei şi pe arii restrânse în Oltenia şi sudul Moldovei.

În regiunile sud-estice temporar vântul se va intensifica, cu viteze de 45...55 km/h.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici