METEO Cod galben de vânt puternic în mai multe zone din Muntenia şi Ardeal

Meteorologii au instituit cod galben de vânt puternic în mai multe zone din Muntenia şi Ardeal. Avertizarea este valabilă în judeţele Buzău, Gorj, Vâlcea, Caraş-Severin şi Hunedoara duminică, până la prânz.

401 afișări
Imaginea articolului METEO Cod galben de vânt puternic în mai multe zone din Muntenia şi Ardeal

METEO Cod galben de vânt puternic în mai multe zone din Muntenia şi Ardeal

Potrivit avertizării de tipul cod galben, în zonele menţionate vor fi intensificări ale vântului cu viteze care vor depăşi la rafală 90-100 km/h.

În judeţul Buzău sunt vizate de avertizarea meterologilor localităţile Nehoiu, Berca, Pătârlagele, Pârscov, Grebănu, Lopătari, Cislău, Topliceni, Calvini, Chiojdu, Beceni, Vintilă Vodă, Scorţoasa, Vipereşti, Buda, Pănătău, Mânzăleşti, Bisoca, Cătina, Cozieni, Brăeşti, Săruleşti, Colţi, Bozioru, Odăile, Căneşti, Murgeşti, Valea Salciei, Mărgăriteşti, Chiliile şi Pardoşi. Avertizarea este valabilă până la ora 13.00.

Cod galben de vânt puternic este şi în zonele montane din Gorj şi Vâlcea. Avertizarea va fi în vigoare până la ora 12.00.

În Ardeal, vânt puternic este în judeţele Caraş-Severin şi Hunedoara. Avertizarea va expira la ora 13.00 şi vizează doar zonele de munte de peste cota 1800 metri din cele două judeţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici