METEO Cod galben de viscol şi vânt la munte în 21 de judeţe din ţară

  • Cod galben de viscol şi vânt puternic la munte, cu rafale de 100 km/h, în 21 de judeţe, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie.
  • Avertizarea este valabilă până sâmbătă dimineaţă.
2475 afișări
Imaginea articolului METEO Cod galben de viscol şi vânt la munte în 21 de judeţe din ţară

Alerta meteo intră în vigoare vineri la ora 10.00 şi expiră sâmbătă dimineaţă.

Atenţionarea anunţă la munte, în special la altitudini de peste 1700 m, vânt cu rafale ce vor depăşi 80...100 km/h, va fi viscol, zăpada troienită şi vizibilitatea redusă.

Judeţele vizate sunt: Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Suceava, Mureş, Harghita, Neamţ, Bacău, Vrancea, Covasna, Buzău, Braşov, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Sibiu, Gorj, Caraş Severin, Hunedoara, Alba şi Cluj.

Vineri, pe arii restrânse, intensificări ale vântului vor fi şi în zonele mai joase de relief din Transilvania şi Oltenia, cu viteze de 45...55 km/h.

Începând din noaptea de sâmbătă spre duminică (29/30 ianuarie), vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a ţării, dar îndeosebi la munte, unde va fi viscol.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cod galben,
viscol,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici