METEO După frig, vine căldura. Prognoza pentru luna aprilie

  • Meteorologii anunţă că la jumătatea lunii aprilie se va încălzi în toate regiunile ţării.
  • Până atunci, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru prima parte a primăverii.
7150 afișări
Imaginea articolului METEO După frig, vine căldura. Prognoza pentru luna aprilie

METEO După frig, vine căldura. Prognoza pentru luna aprilie

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie în săptămâna 21– 28 martie, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată ţara, dar mai ales în zonele montane din jumătatea de vest a teritoriului.

În săptămâna 28 martie – 04 aprilie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil uşor mai ridicate în regiunile estice. Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă uşor deficitară în regiunile sudice şi la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

În săptămâna 04 – 11 aprilie, temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

În săptămâna 11– 18 aprilie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, precizează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici