METEO. Ploi şi vânt. ANM a emis o avertizare Cod galben de vânt puternic în 15 judeţe, cu rafale de până la 100 km/h

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un Cod galben de vânt puternic, valabil de miercuri seara până joi seara, în 15 judeţe, mai ales în zonele montane. Meteorologii au emis şi o informare de ploi pentru vestul şi nord-vestul ţării.

4728 afișări
Imaginea articolului METEO. Ploi şi vânt. ANM a emis o avertizare Cod galben de vânt puternic în 15 judeţe, cu rafale de până la 100 km/h

METEO. Ploi şi vânt. ANM a emis o avertizare Cod galben de vânt puternic în 15 judeţe, cu rafale de până la 100 km/h

Începând de miercuri ora 20.00 până joi ora 23.00, în zona Carpaţilor Meridionali şi Occidentali vor fi intensificări ale vântului, cu viteze în general de 60...80 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m, rafalele vor depăşi 90...100 km/h.

Intensificări ale vântului vor fi şi în judeţul Caraş-Severin, iar din a doua parte a nopţii de miercuri spre joi (03 / 04 noiembrie), treptat vântul se va intensifica şi în judeţele Timiş, Arad şi Bihor, cu rafale de 55...70 km/h.

Joi, intensificări temporare ale vântului vor fi local în nordul, centrul şi estul ţării, cu viteze de 45...55 km/h.

Judeţele vizate sunt Bihor, Cluj, Alba, Hunedoara, Arad, Timiş, Caraş Severin, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Sibiu, Argeş, Braşov, Dâmboviţa şi Prahova.

Meteorologii au emis şi o informare de ploi pentru vestul şi nord-vestul ţării, pentru intervalul joi ora 20.00 – sâmbătă ora 10.00.

În vestul şi nord-vestul ţării, precum şi în zonele montane aferente va ploua, iar cantităţile de apă vor depăşi 20...30 l/mp şi pe arii restrânse 40...60 l/mp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici