METEO Prognoza meteo până pe 15 februarie. Cum va fi vremea şi în ce regiuni se anunţă ploi

  • Luna ianuarie se va încheia cu temperaturi puţin mai ridicate decât specificul perioadei, cu ploi mai dese în nord-vest.
  • Apoi, luna februarie începe cu vreme mai caldă decât e obişnuit, până pe 8, când temperaturile se stabilizează.
4631 afișări
Imaginea articolului METEO Prognoza meteo până pe 15 februarie. Cum va fi vremea şi în ce regiuni se anunţă ploi

METEO FOTO Profimedia

Perioada 18 - 25 ianuarie 
 
Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, posibil uşor mai ridicate, local, în vest şi nord-est.
Nu vor fi multe precipitaţii, mai ales în regiunile extracarpatice. Totuşi vor fi local excedentar în nord-vest, iar în rest vor fi apropiate de cel normale pentru această perioadă.
 

Perioada 25 ianuarie - 1 februarie 

 
Cantităţile totale de precipitaţii vor fi excedentare în toată ţara, dar mai ales în regiunile vestice, nord-vestice şi în zona montană aferentă. 
 
Perioada 1 - 8 februarie 
 
Temperaturile medii ale aerului se vor situa peste cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sud-estice. 
 
Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, cu o tendinţă uşor excedentară, local, în regiunile vestice şi sudice. 
 
Perioada 8 - 15 februarie 
 
 
Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. 
 
Referitor la cantităţile de precipitaţii, acestea se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici