METEO Prognoza pentru Bucureşti. Cum va fi vremea zilele următoare

Meteorologii anunţă că începând de miercuri la prânz, până vineri dimineaţă, în Bucureşti va fi frig, este posibil să plouă şi vor fi intensificări ale vântului.

8737 afișări
Imaginea articolului METEO Prognoza pentru Bucureşti. Cum va fi vremea zilele următoare

METEO Prognoza pentru Bucureşti. Cum va fi vremea zilele următoare

Potrivit meteorologilor, începând de miercuri, la ora 12.00, până joi, la ora 9.00, vremea va fi răcoroasă, cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiază şi noaptea, iar vântul va sufla moderat, trecător cu rafale în jurul a 40 km/h.

Temperatura maximă va fi de 17...18 grade, iar cea minimă de 7...9 grade.

Apoi în intervalul joi, ora 9.00-vineri, ora 10.00, temperaturile vor fi în scădere şi vremea va deveni rece pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros, dar condiţiile de ploaie slabă, trecătoare, vor fi reduse.

Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare începând din a doua parte a zilei, cu viteze la rafală de 45...50 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 6...8 grade.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici