METEO. Prognoză specială Bucureşti. Vreme deosebit de rece, lapoviţă şi ninsoare până joi

  • Meteorologii anunţă pentru Bucureşti vreme deosebit de rece, lapoviţă şi ninsoare până joi.
  • Marţi (23 martie) maxima termică se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar miercuri (24 martie) va fi de 5...6 grade.
5225 afișări
Imaginea articolului METEO. Prognoză specială Bucureşti. Vreme deosebit de rece, lapoviţă şi ninsoare până joi

METEO. Prognoză specială Bucureşti. Vreme deosebit de rece, lapoviţă şi ninsoare până joi

Conform prognozei speciale emisă marţi pentru Bucureşti, valabilă până joi la ora 10.00, vremea va fi închisă şi vor fi perioade în care se vor semnala precipitaţii slabe sub formă de lapoviţă şi ninsoare, în special în noaptea de marţi spre miercuri (23/24 martie) şi în după-amiaza zilei de miercuri (24 martie).

Vântul va sufla moderat, cu uşoare intensificări, până în jurul a 40 km/h.

Vremea va deveni deosebit de rece.

Marţi (23 martie) maxima termică se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar miercuri (24 martie) va fi de 5...6 grade.

Temperaturile minime se vor situa între minus 4 şi minus 1 grad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici