METEO Prognoză specială pentru Bucureşti. Cum va fi vremea luni, 28 decembrie

  • Temperatura maximă din Capitală va ajunge luni la 14 grade Celsius, arată meteorologii în progrnoza specială pentru Bucureşti.
  • Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu viteze de 15-20 km/h.
397 afișări
Imaginea articolului METEO Prognoză specială pentru Bucureşti. Cum va fi vremea luni, 28 decembrie

METEO Prognoză specială pentru Bucureşti. Cum va fi vremea luni, 28 decembrie

Potrivit specialiştilor, luni, vremea în Capitală se va încălzi semnificativ, astfel că temperatura maximă va fi în jur de 14 grade, cu mult mai ridicată decât în mod normal la această dată.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu viteze de 15-20 km/h.

De luni seara până marţi dimineaţa la ora 10.00, cerul va avea înnorări şi vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu viteze de cel mult 15 km/h. Temperatura minimă, mult mai ridicată faţă de norma perioadei, va fi de 3-5 grade Celsius.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici