Ninsoare pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa. Trafic alternativ pe DN 15C, judeţul Neamţ

Precipitaţii uşoare sub formă de ninsoare sunt semnalate pe autostrada A2 Bucureşti- Constanţa, între Lehliu Gară şi Constanţa. Pe DN 15C, la ieşire din Piatra Neamţ către municipiul Târgu Neamţ, traficul se desfăşoară alternativ. Porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea şi Midia sunt închise.

2918 afișări
Imaginea articolului Ninsoare pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa. Trafic alternativ pe DN 15C, judeţul Neamţ

Ninsoare pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa. Trafic alternativ pe DN 15C, judeţul Neamţ

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier se desfăşoară pe 1 fir, alternativ, pe DN 15C, la ieşire din municipiul Piatra Neamţ către municipiul Târgu Neamţ, judeţul Neamţ, după ce remorca unui autocamion, ce era încărcată cu buşteni, s-a desprins, iar buştenii au căzut pe carosabil. Nu sunt persoane rănite, nici valori ridicate de trafic.

Sunt semnalate precipitaţii uşoare sub formă de ninsoare pe autostrada A2 Bucureşti- Constanţa, pe tronsonul kilometric 64 (Lehliu Gară) – 212 (Constanţa). Nu sunt depuneri pe drum, carosabilul fiind umed.

Din cauza vântului puternic, au fost suspendate manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea şi Midia.

Pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A3 Bucureşti-Ploieşti, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu nu sunt semnalate precipitaţii, carosabilul este parţial uscat, iar valorile de trafic normale.

„Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi de drum, să ia în considerare că distanţa de frânare creşte pe un carosabil umed sau alunecos, să-şi asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă şi geamuri laterale. Reamintim că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă”, transmite Infotrafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici