Plouă joi dimineaţa pe mai multe drumuri din ţară. Recomandările poliţiştilor

Joi dimineaţa, pe mai multe drumuri din ţară este semnalată ploaie, iar poliţiştii au o serie de recomandări pentru şoferi.

194 afișări
Imaginea articolului Plouă joi dimineaţa pe mai multe drumuri din ţară. Recomandările poliţiştilor

Plouă joi dimineaţa pe mai multe drumuri din ţară. Recomandările poliţiştilor

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, joi dimineaţa plouă pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, dar şi pe DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu.

În aceste zone vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt normale.

Şoferii sunt sfătuiţi să ruleze cu viteză foarte redusă, să nu bruscheze comenzile vehiculului, să nu efectueze depăşiri riscante, să semnalizeze schimbarea benzii de circulaţie, să crească distanţa de siguranţă între vehicule şi să circule cu foarte mare atenţie, adoptând o conduită preventivă, pentru a putea evita eventuale accidente rutiere.

Până joi, la ora 23.00, în aproape toată ţara este în vigoare o atenţionare Cod Galben de ploi şi vijelii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici